Основац брутално претучен у Бањалуци: О свему се огласила директорица школе

ГС
Основац брутално претучен у Бањалуци: О свему се огласила директорица школе

БАЊАЛУКА - Ученик деветог разреда Основне школе "Вук Караџић" у Борику кога су јуче напала тројица нападача са бејзбол палицама и фантомкама на главама има блажи потрес мозга, задржан је на лијечењу на УКЦ, али није животно угрожен, рекла је директорка ове образовне установе Татјана Вилендечић.

Како је истакла, она се од понедјељка налази на екскурзији са ученицима осмог разреда, али је у сталном контакту са разредницом дјечака, којој је ове информације пренио његов отац.

Навела је да је највјероватнији узрок овог напада сукоб навијачких група и нека врста реваншизма.

– Мени је тренутно сад најважније да је он стабилан, а ми ћемо даље истражити шта се десило – рекла је Татјана Вилендечић.

Рекла је да се напад на ученика десио јуче, у вријеме великог одмора,у близини школе,између супермаркета и аутобуске станице, а брутални напад су зауставили замјеник директора школе и један од родитеља чије дијете иде у ову школу .

Како се незванично прича, нападачи су припадници навијачке групе Лешинари, а и сам ученик је навијач. Узрок су те неке навијачке страсти,а ја не знам како бих ово назвала или квалификовала,то је далеко од навијачких или било чега што мирише на спорт, каже Вилендечићева.

Додаје да је у сталном контакту са школом, посебно са својим замјеником који се и нашао на лицу мјеста и раздвојио нападаче од ученика, пишу Независне новине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана