Оптужница против три нападача : Претукли малољетника и још двије особе јер су негодовали због њихове брзе и бучне вожње

Срна
Оптужница против три нападача : Претукли малољетника и још двије особе јер су негодовали због њихове брзе и бучне вожње

ПРИЈЕДОР - Окружно јавно тужилаштво у Приједору подигло је оптужницу против четири лица за кривично дјело наношење тјелесне повреде које су починили над три лица из Приједора, од којих је једно малољетно.

У оптужници се наводи да су се Р.Д, М.Г, М.Д. и Д.Д. заједно и по претходном договору путничким моторним возилом марке "фијат браво" довезли до породичне куће оштећеног В.В, изашли из возила и прво вербално напали В.В, В.Ђ. и малољетног В.Ђ, а након тога и физички.

-Сви заједно ударали су их шакама по рукама и тијелу, усљед чега је оштећени В.В. задобио тјелесну повреду у виду нагњечења грудног коша, потрес мозга и рану на горњој усни, оштећени В.Ђ. нагњечење главе и грудног коша, а малољетни В.Ђ. тјелесну повреду у виду крвног подлива са отоком лијеве јагодичне регије лица -  пише у оптужници.

Случај се десио 29. октобра 2019. године око 19.20, у Првомајској улици у Приједору.

Тројица нападача су из Приједора , а један из Бањалуке. Након напада удаљилиа су се са мјеста догађаја, али су их припадници жандармерије Полицијске управ (ПУ) Приједор исте ноћи идентификовали и лишили слободе.

Према незваничним информацијама, оштећени и оптужени се не познају од раније, а разлог напада био је што су оштећени из дворишта куће негодовали због брзе и бучне вожње нападача, који су се потом, возећи у рикверц, вратили до њих и извршили напад.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана