Опсадно стање у Челинцу: Полиција на трагу осумњиченом за тешке крађе на подручју Бањалуке

ГС
Опсадно стање у Челинцу: Полиција на трагу осумњиченом за тешке крађе на подручју Бањалуке

ЧЕЛИНАЦ – Полиција је на трагу одбјеглом Д.Р. из Србије, за кога се сумња да је извео више тешких крађа на подручју Бањалуке, те га већ неколико часова траже на подручју општине Челинац.

Како јављају мјештани Челинца, неколико часова полиција трага за одбјеглим, а доста њених припадника примијећено је у селу Грабовац

У потрагу је укључен и хеликоптер САЈ-а МУП-а РС.

"Још од 13 часова траје потрага, полиција је на све стране. Колико смо чули, одбјегли се крије на подручју Челинца", кажу мјештани Челинца.

Из Полицијске управе Бањалука  кажу да се и даље трага за овим лице те да за сада немају нове информације.

Подсјећамо, из МУП РС су у суботу саопштили да Д.Р. терете да је крађе извео од децембра 2022. године до петка, 3. марта, тако што проваљивао у куће и станове док унутра нису били власници, а потом преметао ствари и крао разне вриједне предмете и новац, преносе Независне.

Подсјећамо, полицијска управа Бањалука апелује на грађане да, уколико уоче лице које се налази на фотографијама или имају сазнања о њему и његовом кретању, одмах позову бесплатну телефонску линију 122 или се обрате најближој полицијској станици”, речено је из ПУ Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана