Окружном суду достављен приједлог притвора за три ухапшена лица

Срна
Окружном суду достављен приједлог притвора за три ухапшена лица

ДОБОЈ- Окружном суду у Добоју достављен је приједлог за одређивање мјере притвора против три лица, из Вукосавља, Модриче и Прњавора, која су ухапшена у полицијској акцији "Модулар" због сумње да су починила кривично дјело неовлаштена производња и промет дроге, речено је Срни из добојског Окружног јавног тужилаштва.

Приједлог је поднесен за лице из Вукосавља Г.Н. /40/, К.С. /34/ из Модриче и В.Т. /60/ из Прњавора.

Из Тужилаштва наводе да су приједлог за одређивање мјере притвора доставили данас, након након испитивања наведених лица.

Притвор је предложен због постојања нарочитих околности које указују да би осумњичени боравком на слободи могли да понове кривично дјело, с обзиром на то да је ријеч о лицима склоним извршењу кривичних дјела за која су правоснажно осуђивана, а ради се о кривичном дјелу за које је запријећена казна затвора од пет до петнаест година.

Осумњичени се терете да су од маја до октобра ове године, набављали, држали ради продаје, продавали и посредовали у продаји супстанце које су проглашене за дрогу - спид, кокаин, марихуана, на подручју Бањалуке, Вукосавља, Модриче и Прњавора.

О приједлогу за одређивање мјере притвора одлучиће судија за претходни поступак Окружног суда у Добоју. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана