Огласили се из Тропика након пожара у Дервишима

ГС
Foto: В. Трипић

БАЊАЛУКА- Након пожара у Дервишима који је избио синоћ нешто прије 21 час у централном складишту малопродаје Тропик, из компаније су нагласили да им је најважније да нико од запослених није повријеђен.

“Једном од колега је указана љекарска помоћ и у добром је здравственом стању. Узрок пожара још увијек није познат”, навели су у саопштењу.

У саопштењу се додаје, да је пожар захватио само једну од складишних хала, док су производни и простор централне кухиње неоштећени.

“Ипак, како је пожар узроковао оштећења на електро мрежи, рад централне кухиње привремено је обустављен. Радови на њиховом уклањању су у току, па очекујемо у што краћем року неометан наставак рада централне кухиње пуним капацитетом, са комплетном понудом готових јела на коју су наши купци навикли”, додаје се у саопштењу Тропика, преноси РТРС.

Наводе, да ће снабдијевање малопродајних објеката осталом робом тећи уредно, захваљујући доброј логистици и правовременој реакцији ватрогасне службе.

“Желимо да упутимо захвалност ватрогасцима на веома брзој реакцији, као и колегама који су се у најкраћем року организовале за цјелокупну логистичку подршку. Више информација о узроку пожара и процјени штете имаћемо након извршеног увиђаја од стране надлежних органа”, закључили су.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана