Огласила се полиција о снимцима у Модричи

Н. Т.
Огласила се полиција о снимцима у Модричи

МОДРИЧА - Полицијска управа Добој под надзором Окружног јавног тужилаштва Добој предузима све мјере и радње у циљу утврђивања околности догађаја који су приказани на видео снимцима објављеним на друштвеним мрежама у којима је приказано пријетеће понашање групе лица у неколико угоститељских објеката на подручју Модриче, као и утврђивања елемената кривичног дјела.

- Полицијској станици Модрича, као ни Полицијској управи Добој нико није пријавио наведени догађај који је приказан на видео снимцима Полицијски службеници Полицијске станице Модрича су  31.октобра ове године оперативним радом на терену уочили више непознатих лица који се кретали у групи на подручју Модриче , те су исте позвали у Полицијску станицу , утврђен им је идентитет . Лица су у изјави навели мотив доласка на подручје ове општине. Том приликом извршени су прегледи наведених лица, као и возила која користе исти и том приликом нису пронађени предмети који потичу из прекршаја или кривичног дјела - наводи се у саопштењу и додаје да су лица уз пратњу полицијских службеника напустили подручје општине Модрича у правцу Шамца.

Према незваничним информацијама лица са снимка су Љубан Видовић Хофман и извјесни Владо. Како сазнајемо они су наводно у Модричу дошли да уруче поклоне дјеци свог друга.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана