Огласила се полиција o пуцњави у Брчком

Небојша Томашевић
Огласила се полиција o пуцњави у Брчком

БРЧКО - Полиција је ухапсила С.М. из Брчког због сумње да је јутрос хицем из пиштоља ранио полицајца Ј.Т. у Мостарској улици у Брчком, потврђено је из Полиције Брчко дитрикта.

Навели су да је повријеђеном полицијском службенику указана потребна медицинска помоћ у Јавној здравственој установи у Брчком, након чега је превежен на даље лијечење у УКЦ Тузла и није животно угрожен.

Овај догађај полицији је пријављен јутрос  у 2.57 часова.

Медицински техничар Службе хитне помоћи  обавијестио да је код њих збринут пацијент на којег је од стране другог лица пуцано ватреним оружјем.

- Одмах након запримања пријаве у просторије Службе хитне помоћи упућени су полицијски службеници који су извршили прикупљање обавјештења од лица иницијала Ј.Т. полицијски службеник Полиције Брчко дистрикта БиХ који није био радно ангажован. Он је изјавио да је на путу испред једног угоститељског објекта у улици Мостарска, на њега из ватреног оружја пуцало лице иницијала С.М., из Брчког - навоедено је у саопштењу.

Додали су да је  након прикупљања наведених информација обезбијеђено мјеста догађаја и утврђено да се лице С.М. удаљило у непознатом правцу.

- Предузете су хитне мјере потраге и проналажења истог. Лице С.М. је лоциран на подручју града и лишен слободе. О наведеном догађају је упознат дежурни тужилац Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ под чијим надзором се предузимају потребне истражне радње на расвјетљавању и документовању комплетног догађаја, утврђивању мотива и кривично-правној квалификацији -стоји у саопштењу.

Истакли су да ће након окончања свих истражних радњи и кривично правне квалификације наведеног догађаја, полиција Брчко дистрикта Тужилаштву Брчко дистрикта БиХ, уз Извјештај о почињеном кривичном дјелу, предати лице С.М. у даљу надлежност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана