Огласила се полиција о страшном злочину који је потресао Хрватску и регион

ГС
Огласила се полиција о страшном злочину који је потресао Хрватску и регион

ЗАГРЕБ - Загребачка полиција се огласила поводом злочина који је шокирао Хрватску и регион, у којем је Горан Кнежевић из Жепча синоћ сјекиром напао бившу жену и убио једноипогодишњу дјевојчицу.

Полицију је прво назвала жена (42) и пријавила злостављање алкохолизованог бившег супруга.

Након тога услиједило је још неколико позива. Полиција је на мјесту затекла озлијеђену жену и дијете и давала им прву помоћ

Наводе како су у сриједу у 20.26 сати добили више позива који су упућивали на насиље у породици на подручју насеља Житњак.

"Први је позив упутила жена - жртва старости 42 године - те пријавила злостављање од стране највјеројатније алкохолизованог  бившег супруга старости 43 године. Након тога, услиједила су још два позива, један о свађи на цести, а потом и озљеђивању особа сјекиром" наводи се у саопштењу.

Након првог позива је полиција кренула на терен и утврдила да је 43-годишњак сјекиром ударао мајку и дијете у главу. Биле су у тешком стању, а полицајци су им одмах на мјесту догађаја почели пружати помоћ. 

Након тога их је Хитна превезла у болницу. 

Из полиције наводе како се мушкарац удаљио и побјегао у аутомобилу.

"Накнадно је запримљена информација о смртном страдавању мушкарца у саобраћајној несрећи на АЦ А3. На мјесту смртног страдавања мушкарца проведен је увиђај од стране дежурне замјенице ЖДО-а у Загребу и екипе за увиђај ПУ загребачке те је утврђено да се ради о самоубиству. У раним јутарњим сатима, 5. јануара 2023. године запримљена је информација да је дијете од задобијених повреда  преминуло" навели су из ПУ загребачке. 

Жена се налази у тешком стању у болници, а дјевојчица коју је напао је преминула.

Убица је након напада побјегао BMW-ом њемачких регистрација.

Како дознаје Јутарњи лист нападач је, док се возио по загребачкој заобилазници, назвао брата своје бивше и рекао му какав је злочин починио, на што му је овај наводно одговорио: ‘Или се сам убиј или ћу те ја‘.

Наиме, након тог позива убица је себи окончао живот, бацио се под камион.

 

 


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана