Огласила се мајка погинулих сестара Јелене и Петре

GS
Огласила се мајка погинулих сестара Јелене и Петре

Сестре Петра и Јелена Келам погинуле су у стравичној саобраћајној несрећи у Дицму која се догодила 9. јуна 2023. године.

Саобраћајна несрећа у којој су погинуле двије сестре од 25 и 21 годину догодила се тако што се аутомобил марке Шкода у којем су биле укључивао с паркинга у саобраћај у смјеру Сплита скрећући улијево, а тада је на њега налетио Мерцедес којим је управљао 19-годишњак и који је возио из Сплита према Сињу.

Сестре су се враћале с рођендана. Ударац је био толико страховит да је аутомобил у којему су биле одбачен барем 30 метара, испао је и мотор.

Ова трагедија од‌јекнула је цијелом земљом и завила у црно не само породицу Келам него и Каштела, одакле су биле дјевојке.

Емотивна посвета мајке

Уочи прве годишњице ове трагедије емотивном посветом преминулим кћеркама огласила се Рената Келам.

"Да смо само знали да је то посљедњи пут што смо са вама, сваки би нам тренутак био важан. Причали би вам колико нам значите, колико нам је стало до тога да дођете у Рај. Рекли би вам да се не бојите, да будете јаке. Само бих вам говорили да вас волимо, смијали бисмо се и пребирали по најљепшим успоменама. Да смо знали да је то посљедњи пут што смо са вама, отпратили би вас до излазних врата, загрлили би вас и пољубили, позвали би вас да то још једном учинимо да вас још чвршће загрлимо, а кад се видимо биће то сусрет без краја за Вјечност. Почивале у миру Божјем. До сусрета у Вечности", објавила је Рената Келам  са породицом у Слободној Далмацији, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана