Одузети спид и марихуана у Добоју

Срна
Одузети спид и марихуана у Добоју

ДОБОЈ - Полиција је у Добоју од лица чији су иницијали А.Ш. одузела 47,7 грама спида и два грама марихуане, саопштено је из добојске Полицијске управе.

Током јучерашњег претреса куће и помоћних објеката које користи А.Ш. са подручја Добоја пронађена је и одузета и метална дробилица са остацима марихуане, пластичне врећице и дигитална вага са остацима бијеле прашкасте материје и одређени износ новца.

Против овог лица ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу неовлаштена производња и промет опојних дрога.

Полиција је приликом обезбјеђења вјерског скупа у теслићком мјесту Прибинић од лица Ђ.Л. одузела пиштољ са припадајућим оквиром и шест метака, те оружни лист којем је истекао рок важења. Против овог лица ће надлежном Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен извјештај о изршеном кривичном дјелу недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Полицијској станици Модрича јуче је пријављена крађа погонског горива из резервоара теретног возила у власништву привредног друштва из Бањалуке које је било паркирано у Улици Доситеја Обрадовића. У току је рад на расвјетљавању кривичног дјела крађа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана