Одузети хероин и марихуана

Ј. Са.
Одузети хероин и марихуана

ПРИЈЕДОР – З. Т. из Приједора ухапшен је након што је полиција код њега пронашла 30 грама хероина и због сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња и промет опојних дрога.

Из Полицијске управе Приједор саопштили су да је осумњичени ухапшен у активностима службеника Полицијске управе Приједор радећи на спречавања злоупотребе опојне дроге.

- Претресом стамбених просторија које користи осумњичени пронађена је и одузета смеђа прашкаста материја која асоцира на хероин укупне бруто масе 30 грама. Након комплетирања предмета против осумњиченог надлежном тужилаштву биће достављен извјештај за почињено кривично дјело – саопштено је из полиције.

Додају да је у одвојеној акције службеника Полицијске станице Нови Град ухапшен је и С. Р. из Босанске Крупе код којег је пронађена и одузета зелена биљна материја која асоцира на марихуану укупне масе 6,68 грама.

-Против истог ће Тужилаштву БиХ бити достављен извјештај за почињено кривично дјело неовлаштени промет опојним дрогама по Кривичном закону БиХ – навели су из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана