Одузети фалсификовани документи на Аеродрому Тузла

Срна
Одузети фалсификовани документи на Аеродрому Тузла

САРАЈЕВО - Службеници Јединице граничне полиције Аеродром Тузла данас су на лету за Ајндховен одузели су од држављанина Турске три фалсификована документа Данске, и то путну исправу, возачку дозволу и личну карту.

Приликом пасошке контроле држављанин Турске на увид је дао фалсификовани пасош Данске, а прегледом пртљага на другој линији граничних провјера код њега су откривене фалсификоване возачка дозвола и лична карта Данске, као и оригиналан документ Турске на основу којег је и утврђен његов идентитет, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

У саопштењу се додаје да је о догађају обавијештен тужилац Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона и према његовој наредби фалсификовани документи су привремено одузети.

Службеници Јединице граничне полиције Брод у сриједу, 11. новембра, лишили су слободе М.М. /47/ јер је граничним провјерама утврђено да су за њим Општински суд у Сарајеву и Општински суд у Грачаници расписали потјеру због кривичних дјела крађа.

Контролисан је на уласку у БиХ на Међународном граничном прелазу Брод и предат службеницима Судске полиције Оџак, наведено је у саопштењу.

Истога дана, службеници Јединице граничне полиције Орашје лишили су слободе Д.В. /39/ јер је установљено да га потражује Основни суд у Градишци због кривичног дјела насиље у породици или породичној заједници.

“Држављанин БиХ је контролисан на уласку у нашу земљу на пријелазу Орашје и предат службеницима Окружног центра судске полиције Добој”, закључује се у саопштењу. /крај/жд
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана