Одузети аутомобили од повратника у чињењу саобраћајних прекрашаја

Срна
Foto: Архива

БИЈЕЉИНА - Полиција у Бијељини одузела је аутомобиле од два повратика у чињењу саобраћајних прекршаја, за које је утврђено да у регистру новчаних казни заједно дугују око 15.000 КМ, саопштено је бијељинске из Полицијске управе.

Полицијски службеници Полицијске станице Бијељина су у суботу, 11. септембра, контролисали возило "фијат стило" којим је управљало лице чији су иницијали С.К. из Бијељине.

Провјером у службеним евиденцијама утврђено је да је наведени повратник у чињењу прекршаја, те да има евидентиран дуг у регистру новчаних казни од 9.813 КМ.

Истог дана полицијски службеници су у Улици Душана Барањина у Бијељини контролисали аутомобил "фијат пунто" којим је управљало лице Н.К.

Провјерама кроз базе података утврђено је да се ради о вишеструком повратнику у чињењу саобраћајних прекршаја, те да има дуг од 5.056 КМ.

Због наведеног прекршаја и због бојазни да ће наставити са чињењем прекршаја од лица С.К. и Н.К. привремено су одузета наведена возила.

О свему је обавијештен дежурни судија Основног суда у Бијељини-Одјељење за прекршаје, који је наложио да се против горе наведених лица достави захтјев за покретање прекршајног поступка Основном суду у Бијељини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана