Одузета возила Теслићанима: Један скривио више саобраћајки, други има 32 неплаћене казне

Срна
Одузета возила Теслићанима: Један скривио више саобраћајки, други има 32 неплаћене казне

ДОБОЈ - Полиција у Теслићу привремено је одузела путничко возило "рено" и теретно возило "фијат" чији су власници вишеструки повратници у чињењу прекршаја, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Од Д.Ћ. јуче је одузет аутомобил "рено", којим је управљао без возачке дозволе која је поништена рјешењем Полицијске управе Добој почетком августа.

Провјерама у службеним евиденцијама утврђено је да је наведено лице вишеструки повратник у чињењу прекршаја и проузроковању саобраћајних незгода са посљедицама по лица.

Полиције је истог дана од О.П. одузела теретно возило "фијат", којим је управљао без возачке дозволе, која је депонована у Полицијској станици Теслић.

Извршеним провјерама у службеним евиденцијама утврђено је да наведено лице има 32 неплаћене казне са укупним дугом у Регистру новчаних казни у износу од 3.236 КМ.

Против Д.Ћ. и О.П. ће Основном суду Теслић бити поднесени захтјеви за покретање прекршајног поступка због почињених прекршаја.

Полицијски службеници Полицијске станице Теслић су у претходна три дана од вишеструких повратника у чињењу прекршаја одузели укупно три путничка аутомобила и једно теретно возило, наведено је у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана