Одузета четири аутомобила, возачи дугују више од 54.000 КМ

Срна
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО - Припадници Министарства унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево привремено су одузели четири возила од четворо вишеструких повратника у чињењу прекршаја из области саобраћаја, који заједно имају 54.165 КМ неплаћених казни, саопштено је из кантоналног МУП-а.

Полиција је јутрос у општини Илиџа контролисала возило “сеат” којим је управљао А.Л из Сарајева , /29/, а провјерама је утврђено да управља возилом прије стицања права на управљање.

Установљено је да је на овом возилу истекла регистрација, те да А.Л. у регистру новчаних казни и прекршајних евиденција има дуг по основу неплаћених казни у износу од 6.646 КМ.

Полиција је од двадесеттрогодишњег мушкарца чији су иницијали Е.Х. јуче одузела аутомобил “сеат” у сарајевској општини Нови Град, јер је утврђено да је возилом управљао прије стицања права на управљање.

Утврђено је и да возило није регистровано и да су на њему постављене неприпадајуће регистарске таблице, а да у регистру новчаних казни и прекршајних евиденција Е.Х. има дуг по основу неплаћених казни у износу од 5.840 КМ.

У сарајевској општини Центар приликом контроле возила “голф” којим је управљао М.С. (45), полиција је утврдила да је овај возач возиио у вријеме изречене заштитне мјере забране, а да у регистру новчаних казни и прекршајних евиденција има дуг по основу неплаћених казни у износу од 23.545 КМ.

Полиција је у општини Вогошћа контролисала возило “рено”, са неприпадајућим регистарским таблицама, којим је управљао мушкарац из Сарајева чији су иницијали К.О. (31).

Утврђено је да возило није регистровано, те да К.О. управља без важеће возачке дозволе и да у регистру новчаних казни и прекршајних евиденција има дуг по основу неплаћених казни у износу од 18.133 КМ.

Против свих ових возача биће поднесени захтјеви за покретање прекршајног поступка за почињене прекршаје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана