Одузет дуван вриједан 60.000 КМ

СРНА
Службеници Управе за индиректно опорезивање из Регионалног центра Сарајево привремено одузели 350 килограма ситно резаног дувана
Foto: СРНА | Службеници Управе за индиректно опорезивање из Регионалног центра Сарајево привремено одузели 350 килограма ситно резаног дувана

БАЊАЛУКА - Службеници Управе за индиректно опорезивање из Регионалног центра Сарајево, привремено су, у двије одвојене акције на подручју Зенице, одузели 350 килограма ситно резаног дувана укупне тржишне вриједности 60.000 КМ.

Уз асистенцију полицијских службеника МУП-а Зеничко-добојског кантона, обављен је преглед путничког и теретног возила, у којима се налазио ситно резани сушени дуван намијењен за даљу продају на подручју града Зенице.

Провјером путничког возила којим је управљало лице чији су иницијали М.У. из Мостара пронађено је 140 килограма ситно резаног дувана намијењеног за даљу продају, саопштено је из УИО.

У саопштењу се додаје да је контролом теретног возила којим је управљало лице чији су иницијали Д.М. из Посушја пронађено 210 килограма ситно резаног сушеног дувана.

У складу са инструкцијама Тужилаштва БиХ, роба је привремено одузета, а против наведених лица биће поднесени извјештаји.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана