Одборнику из Градишке запаљен аутомобил VIDEO

ГС
Одборнику из Градишке запаљен аутомобил VIDEO

ГРАДИШКА - Одборнику у Скупштини града Градишка, Страхињи Јуришићу синоћ је запаљен аутомобил који је био паркиран у његовом дворишту у градишком насељу Сењак.

Како је видљиво на видео снимку аутомобил „дачиа дастер“ је у потпуности изгорио, а Професионална ватрогасна јединица Градишка гасила је пожар, пише портал micromreza.

Јуришић је предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Градишка, те је и одборник ове партије у Скупштини града Градишка. Раније је Јуришић добијао пријетње, а претпоставља се да је узрок свега Јуришићев рад у Спортско-риболовном друштву “Амур” гдје се он бори против криволова.

Потпредсједник Скупштине града Градишка, Синиша Аџић, на једном од скупштинских засједања позвао је одборнике да дају подршку Јуришићу у његовој борби.

Паљевина је узнемирила становнике насеља Сењак, који су изашли на улицу да виде шта се дешава.

Полицијској станици  Градишка, синоћ око 23 часа пријављено је да је у улици Меше Селимовић уочен пожар на путничком аутомобилу приватно власништво.

- Пожар је угашен од стране Професионално ватрогасне јединице Градишка и према првим информацијама нема повријеђених - рекли су у ПУ Градишка.

У току је обављање увиђаја, а о свему је обавијештен је дежурни тужилац ОЈТ Бањалука.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана