Одбијали да отворе стан, полиција након упада пронашла дрогу

ГС
Одбијали да отворе стан, полиција након упада пронашла дрогу

ДОБОЈ - Полицијски службеници Полицијске управе Добој ухапсили су З.С. са подручја града Добоја, због основа сумње да је извршио кривична дјела неовлашћена производња и промет опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога, саопштено је из ове полицијске управе.

Он је ухапшен у четвртак, а јуче је уз Извјештај о извршеним кривичним дјелима предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој.

З. С. је уочен у једној улици у Добоју како се састаје са једним лицем, а након што је видио полицијске службенике од себе је одбацио непознати предмет.

Истог дана на основу наредбе Основног суда Добој извршен је претрес стана којег лице користи у Добоју, а у којем је затечено и лице иницијала С.С. из Добоја, наводи се у саопштењу.

-Том приликом је пронађено и одузето шест врећица у којима се налази зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуана и девет пакетића у којима се налази бијела прашкаста материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу амфетамин спид који су били намијењени за даљу продају и двије дигиталне ваге – кажу у полицији.

Додају да су З.С. и С.С. су одбијали да отворе улазна врата стана, након чега су полицијски службеници ради безбједности других људи и њихове имовине и спречавања истих да униште или одбаце предмете из стана, уз помоћ физичке снаге извршили улазак у исти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана