Од два лица одузета возила због неплаћених казни

Срна
Од два лица одузета возила због неплаћених казни

БАЊАЛУКА - Припадници бањалучке Полицијске управе одузели су возила од два лица из Прњавора и Бањалуке због неплаћених казни и низа почињених прекршаја.

Из ове полицијске управе саопштено је да су припадници Полицијске станице Прњавор јуче, приликом контроле путничког возила марке "Саб", утврдили да је лице из тог града чији иницијали Т.Т. управљало аутомобилом са 2,43 промила алкохола у крви.

Утврђено је и да су на возилу неприпадајуће регистарске ознаке, да је аутомобил нерегистрован и да је Т.Т. њиме управљао без положеног возачког испита.

"Провјером у бази регистра новчаних казни утврђено је и да Т.Т. има дуг у износу од 12.353 КМ. Од Т.Т. возило је одузето, а против тог лица надлежном суду биће поднесен захтјев за покретање поступка због ових прекршаја", навели су из Полицијске управе Бањалука.

У саоппштењу се додаје да су припадници Полицијске станице Лауш у Бањалуци у суботу, 6. фебруара, утврдили да се на возилу марке "ауди" којим је управљало лице чији су иницијали Р.Р. из Бањалуке налазе неприпадајуће регистарске ознаке, које се потражују.

Утврђено је и да је лице Р.Р. управљало нерегистрованим возилом и да му је важност возачке дозволе истекла, а провјером у бази регистра новчаних казни, утврђено је и да има дуг од 2.716 КМ.

"Од Р.Р. возило је одузето, те ће против овог лица надлежном суду бити поднешен захтјев за покретање поступка због ових прекршаја. О свему је обавијештен дежурни судија Основног суда Бањалука", навели су из Полицијске управе Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана