Објављен снимак инцидента који је пријавила бањалучка адвокатица (ВИДЕО)

ГС
Foto: Принтскрин

БАЊАЛУКА – Бањалучка адвокатица Јована Кисин Загајац изјавила је да ју је у Улици Веселина Маслеше у Бањалуци физички и вербално напао мушкарац, а полиција је јуче уручила прекршајни налог Ј.М. из Бањалуке због почињеног прекршаја вријеђање.

Како су саопштили из Полицијске управе Бањалука, надлежној полицијској станици, истог дана у 15.20 часова, оштећено лице пријавило је да је непосредно прије пријаве у Улици Веселина Маслеше непознато лице напало.

"Полицијски службеници су изашли на лице мјеста, којом приликом су дошли до сазнања да се оштећено лице у наведеној улици мимоишло са непознатим мушким лицем које се недолично понашало, на начин да је упућивало погрдне ријечи и изразе, те гестикулирало рукама у правцу оштећеног лица што је код оштећеног лица изазвало осјећај узнемирености. У близини лица мјеста наведено лице је пронађено и уручен му је прекршајни налог", наводи се у саопштењу полиције.

Кисин Загајац изјавила је јуче да ју је у Улици Веселина Маслеше у Бањалуци физички и вербално напао мушкарац за којег су јој у полицији рекли да је од раније познат полицији, о чему је писала на друштвеним мрежама, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана