Објављен снимак хулигана који бјеже након напада на Мијатовића (ВИДЕО)

ГС
Објављен снимак хулигана који бјеже након напада на Мијатовића (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Н1 је дошао у посЈед снимка инцидента у насељу Медаковић у Београду, а приказујемо дио када хулигани бјеже након напада на Ђорђа Мијатовића, који је касније у току вечери преминуо у Ургентном центру.

Иначе, група хулигана која је напала Ђорђа Мијатовића, који је непосредно послије тог инцидента преминуо у Ургентном центру, мјесецима прави проблеме станарима зграда у насељу Медаковић, а само дан прије инцидента (у суботу) је ломила клупе и пријетила једном грађанину који их је замолио да то не раде. Грађанин је случај одмах пријавио полицији, која је изашла на лице мјеста, са њима поразговарала. Није их, како кажу станари, легитимисала јер су малољетни.

Станари су забринути за своју безбjедност и прије свега безбједност своје дјеце која излазе у паркић, због групе тинејџера која је увек ту када је лијепо вријеме, прави буку, нарушава јавни ред и мир, а дјеца их се плаше. Како су рекли, ради се о младићима, али и дјевојкама од 15 до 17 година, њих десетак.

Како је у јутарњем програму рекао министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић, страдали човјек, иначе рођени брат потпредсједника Владе Федерације БиХ и министра развоја и предузетништва Војина Мијатовића, је изашао да поразговара са хулиганима јер му се син жалио да је му је отета лопта.

Дачић, који је министар полиције, је гостујући у јутарњем програму на ТВ Блиц споменуо и овај случај. Без обзира што су о свему од синоћ брујали медији у НиХ и чекали потврду.

Дачић је у емисији навео да се утврђују околности смрти и да ли је наступила од посљедица напада, додајући да су доктори рекли да је Ђорђе Мијатовић имао и епи-нападе и додатне болести, тако да ће узрок смрти утврдити обдукција. Међутим, одмах затим су таблоиди, укључујући и Блиц, објавили сазнања да је човјек (након инцидента) пао и ударио главом о бетон.

„Када је дошао кући испричао је супрузи да је сам пао након чега је добио епи напад“, каже извор „Блица“.

МУП је саопштио да су осумњичене двије особе и да се за њима трага, као и да је тело превезено на Институт за судску медицину, на обдукцију.

Више јавно тужилаштво у Београду дало је налог полицији да идентификује учеснике догађаја и прикупи све неопходне податке и обавјештења у вези са догађајем након којег је у Ургентном центру у Београду преминуо Ђ.М.

Упозоравамо да је снимак узнемирујуће садржине. наводи Н1.

Снимак можете да погледате ОВДЈЕ

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана