Ножем и мотиком насрнуо на судске полицајце

Небојша Томашевић
Ножем и мотиком насрнуо на судске полицајце

ГРАДИШКА - Љубомир Ђ. из Градишке ухапшен је због сумње да је пријетећи ножем и мотиком напао припаднике Интервентне јединице Судске полиције Бањалука.

Према незваничнин информацијама судска полиција је дошла код њега како би га привела јер се није одазивао на  позиве Основног суда у Градишци. Он је познат од раније по чињењу кривичних дјела.

Полицијска управа Градишка саопштила је да се напад догодио јуче око 11.35 часова у мјесту Романовци код Градишке. Истакли су да  Љ. Ђ. терете да је починио кривично дјело спречавање службеног лица у вршењу службене радње

- Поступајући по наредби Основног суда у Градишци судски полицајци су у дворишту куће затекли Љ. Ђ. који је држао нож и мотику. Он је пријетећи  насрнуо на полицијске службенике, након чега је савладан и лишен слободе. О свему је обавијештен дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да се у редовној процедури, након комплетирања и документовања предмета, достави извјештај против Љ.Ђ за кривично дјело спречавање службеног лица у вршењу службене радње - наводи се у саопштењу.

Из ПУ  Градишка истчу  да  осуђују сваки вид насилног понашања и напада на полицијске службенике и позива грађане да се уздрже од оваквих или сличних понашања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана