Новосађанин ухапшен у Бањалуци по међународној потјерници

Н. Т.
Новосађанин ухапшен у Бањалуци по међународној потјерници

БАЊАЛУКА - Полиција је јуче у Бањалуци, у склопу акције "Логан", ухапсила Новосађанина, за којим је расписана Међународна Интерполова потјерница због тешког убиства, те тројицу Бањалучана, а у склопу претреса пронађени су и одузети кокаин и марихуана, као и око 10.500 КМ.

"Глас Српске" незванично сазнаје да се ради о Стефану Стефановићу из Новог Сада, те Бањалучанима Слободану Станковићу, потом Милану Гајићу, војнику у Оружаним снагама БиХ, те тексисти Бојану Ђурићу. 

Уз навођење иницијала, из бањалучке полиције су саопштили да је, провјерама кроз службене евиденције, утврђено да је за Новосађанином расписана Међународна Интерполова потјерница због тешког убиства. Из полиције тврде да  је имао и фалсификоване документе.

"Оперативним радом, полицијски службеници су дошли до сазнања да наведено лице користи фалсификовану личну карту на име Никола Радишић и да се под тим именом креће на подручју Града Бањалука", саопштено је из бањалучке полиције.

Како су навели из полиције, претресени су стан и друге просторије које овај Новосађанин користи на подручју Бањалуке, те је пронађено и одузето око 30 грама материје која асоцира на кокаин, око 60 грама материје која асоцира на марихуану, као и већа количина новца.

"Нађени су, такође, и вага за прецизно мјерење, мобилни телефони, фалсификована лична карта Републике Србије на име Никола Радишић, фалсификована лична карта и возачка дозвола Швајцарске на име Никола Радишић као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичних дјела.

"У току је криминалистичка обрада лица. По завршетку тих активности, С.С. из Новог Сада биће предат у Суд Босне и Херцеговине", навели су из бањалучке полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана