Новљанин који је запалио кафић чека одлуку тужиоца

Небојша Томашевић
Новљанин који је запалио кафић чека одлуку тужиоца

НОВИ ГРАД – Синиши Бајићу из Новог Града који је осумњичен да је запалио кафе бар “Стар” у том граду, на терет се ставља кривично дјело изазивање опште опасности и паљевина.

Према незваничним информацијама Бајић је у четвртак поподне ушао у кафић “Стар”, унио канту бензина, замолио госте да изађу, полио бензин по објекту и запалио га. Незванично, радник кафића је покушао да га савлада али је Синиша успио да запали цијели објекат.

Повријеђених, срећом, није било.

Како сазнајемо он је још увијек на испитивању у полицији, а поступајући тужилац ће одлучити да ли ће бити пуштен или предат Тужилаштву на даље поступање.

 - Криминалистичком обрадом утврђено је да је осумњичени С.Б. 27. јуна око 16.55 часова употребом запаљиве течности запалио унутрашњост угоститељског објекта у Новом Граду- саопштено је из Полицијске управе Приједор.

Додали су да су пожар угасили припадници Територијалне ватрогасне јединице Нови Град те да је објекат у потпуности изгорио, док није било посљедица по лица.

- Обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор којем ће по комплетирању предмета против С.Б. бити достављен извјештај за почињена кривична дјела паљевина и изазивање опште опасности - рекли су у полицији.

Како сазнаје портал Црна хроника,  Бајић је одлучио да запали објекат након свађе и несугласица са власником.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана