Нови траг у случају Данке Илић?

Телеграф
Нови траг у случају Данке Илић?

У Вишем јавном тужилаштву у Зајечару данас су у циљу даље истраге саслушани нови свједоци везано за случај нестанка и убиства мале Данке Илић који би евентуално могли да доведу до рјешавања овог веома тешког и компликованог кривичног дјела.

"Данас је у својству свједока саслушан дирекотор ЈКП "Водовод" из Бора, Горан Павић као и један мјештанин села Лука. У току сутрашњег дана биће испитана још двојица сведока, кажу за Телеграф у ВЈТ у Зајечару.

Како незванично сазнаје овај портал, свој исказ пред тужиоцем поред директора Павића дао је и пријатељ осумњиченог за убиство Срђана Ј. из Лука. Он му је према непотврђеним информацјама често позајмљивао аутомобил, па се сада поставља питање да ли је тај аутомобил коришћен и у кривичном дјелу, које се Јанковићу ставља на терет.

Добро упућне извор у ток истраге наводи, да је дирекотор ЈКП "Водовод" Горан Павић одмах након злочина који су починили радници предузећа на чијем је он био челу, из моралних разлога поднио оставку.

Иначе, пред тужиоцем је изнио исказ у коме је дао одговоре везано за радне обавезе и задатке које су радници Јанковић и Драгијевић имали тог дана у Бањском Пољу. 

Подсјетио је на радне налоге које су имала двојица радника и на којим локацијама је требало да обаве нове радне задатке, истиче добро упућен извор у истрагу везано за овај монструозни злочин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана