Нови свједоци у случају убиства Данке Илић

Танјуг
Нови свједоци у случају убиства Данке Илић

ЗАЈЕЧАР - У Вишем јавном тужилаштву у Зајечару за 27. и 28. мај заказано је испитивање нових свједока у вези са истрагом против Дејана Д. и Срђана Ј. осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић.

Из овог тужилаштва за Танјуг су рекли да је завршен дио ДНК вјештачења узорака узетих са и из аутомобила којим су управљали осумњичени, као и да на њима није пронађен ДНК дјевојчице.

Додају да је у току вјештачење кретања возила осумњичених на основу ГПС уређаја, док је психијатријско вјештачење осумњичених завршено али налаз и мишљење вјештака још увијек нису достављени тужилаштву.

Поред Дејана Д. и Срђана Ј. у притвору је и отац Дејана Д. Којег сумњиче да је помогао свом сину да премјести тијело дјевојчице.

Брат Дејана Д, Далибор Драгијевић је преминуо 7. априла у просторијама Полицијске управе у Бору током задржавања.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта у Бањском пољу код Бора, а полиција је, након 10 дана потраге и детаљних провјера свих трагова и информација, ухапсила Срђана Ј. и Драгана Д. из Бора, за које се сумња да су дјевојчицу ударили аутомобилом, а затим њено тијело ставили у гепек кола и однијели на депонију. Тијело дјевојчице још увијек није пронађено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана