Нови детаљи убиства жене у Градачцу, познат идентитет жртве и убице

Дневни Аваз
Foto: Радио Градачац

ГРАДАЧАЦ -У насељу Пожарике у Градачцу синоћ је убијена Хазима Х. Османхафизовић, сазнаје портал "Аваза".

Њу је усмртио Мехмед Селимовић, који је брзо након тога ухапшен.

Селимовић је познат на подручју Градачца, наводи „Аваз“, а ријеч је о оособи за коју полиција зна да ужива у наркотицима и који има психичке проблеме. За сада није познат мотив убиства и он се утврђује.

Из полицијских извора портал сазнаје да је мушкарац старију жену усмртио у присуству једног младића који је у овом предмету свједок, а не осумњичени.

Жена је највјероватније усмрћена тупим предметом, наводно каменим блоком.

Полиција је саопштила да је око 19.40 часова Полицијској станици Градачац пријављено је да се чује вика и галама у насељу Пожарике у Градачцу, а затим је поново пријављено да се на истој локацији у непосредној близини основне школе Пожарике налази тијело женске особе без знакова живота.

- На мјесто догађаја упућени су СХМП Дома здравља Градачац, полицијски службеници ПС Градачац и истражитељи ОКП ПУ Градачац, те су потврђени наводи пријаве, констатована је смрт женске особе, а о догађају је упозната и дежурна тужитељица КТТК-а, која ће руководити увиђајем на мјесту догађаја.

Увиђај ће извршити истражиоци Сектора криминалистичке полиције Управе полиције МУП ТК-а и ПУ Градачац.

-С тим у вези, једно лице које се доводи у везу са наведеним догађајем је приведено у службене просторије ПУ Градачац - навела је синоћ портпаролка Управе полиције МУП-а ТК Аднана Спречић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана