Нови детаљи убиства жене: Пуцњави претходила свађа, полицајац пио прије злочина

ГС
Нови детаљи убиства жене: Пуцњави претходила свађа, полицајац пио прије злочина

ТУЗЛА - Припадник МУП-а Тузланског кантона Елвис Ћустендил убио је у тржном центу у Тузли сувласницу угоститељског објекта Амру Кахримановић, а злочину је, наводи „Аваз“ претходли инцидент и пијанчење.

„Аваз“ наводи Ћустендил није био на дужности кобне ноћи. У локал је дошао с пријатељима с којима је пио. Сат прије убиства десио се инцидент у локалу, због чега је позвао полицију јер је један од његових "колега" с којима је сједио нарушавао јавни ред и мир.

Ћустендил је звао полицајце да дођу и интервенишу, што су и они и урадили и извели мушкараца из тржног центра. А он је затим наставио пити.

Како је полиција интервенисала у локалу, радница је позвала Кахримановићеву да дође на посао, што је она и учинила. И ту се затим наставила драма која је завршила трагично.

Кахримановић је, како су навели очевици, пише „Аваз“ захтијевала од гостију да напусте локал, тражећи да плате шта су попили и да иду, али је Ћустендил, који је био чести гост овог локала и долазио ту због Кахримановић, то одбио. Након тога,  дошло је до препирке  између несретне жене и полицајца, због чега је Ћустендил  извадио пиштољ и испалио више метака у несретну жену.

Радница локалаКада је видио шта је урадио, побјегао из тржног центра. Бруталном убиству свједочили су остали гости и радница локала.

Црзом интервенцијом Специјалне јединице МУП-а ТК, ухапшен је испред зграде у којој је живио.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана