Нови детаљи убиства које је потресло регион: Пресудила партнеру па мирно пила кафу

ГС
Нови детаљи убиства које је потресло регион: Пресудила партнеру па мирно пила кафу

Познати су нови детаљи стравичног убиства у Добоју који иду у прилог хладнокрвности осумњичене Андрее Кајганић након извршеног тешког кривичног дјела.

Наиме, према незваничним информацијама, након што је свог супруга Сашу Кулишића избола ножем и оставила у шуми надомак Добоја, Кајганићева је мирно попила кафу, као да се ништа није догодило.

Због сумње да су били саучесници Кајганићеве у тешком убиству, полиција је ухапсила њеног љубавника Дражена Лазаревића (19) и малољетну кћерку (15) осумњичене и жртве бруталног убиства.

У рјешењу за притвор Окружног суда у Добоју наведено и како су то урадили.

Кобног дана у пријеподневним часовима малољетна кћерка план је почела да спроводи у дјело. Сипала је оцу у воду таблете Треана, које се иначе користе за шизофренију. Том водом му направила лимунаду. Са намјером да га успава и омами. То није био први пут. Таблете јој је набавила сестра осумњичене Андрее Кајганић, Сашине супруге. Након што је Саша заспао кћерка је обавијестила о томе мајку и њеног једва пунољетног љубавника и оставила им откључана врата. Убрзо су стигли, а њој рекли да иде у дневну собу и да се затвори.

Стравично убиство

Наставили су да спроводе свој монструозни план.

Облијепили су му главу селотејп траком, ноге и руке везали канапом и траком. Ту су већ почели да се иживљавају над Кулишићем. Задали су му пар удараца од којих је почео да крвари.

Изнијели су га из куће и одвезли у шуму. За сада још непознатим предметом задали су му четири убодне ране у предјелу стомака. Оставили су га у шуми да искрвари на смрт. Смртоносне ударце нанијела је супруга. Без обзира на то што су мислили да су све испланирали до детаља,добојска полиција их је експресно раскринкала.

Лице Л.Д. је задало шаком ударац оштећеном, онда су га везали селотејп траком и конопцем убацили у пртљажник изнајмљеног аута, након тога је Л.Д. ишао први возилом, а иза њега К.А. Отишли су на Преслицу, извадили га из возила. К.А. задаје три убода ножем у предјелу ребарног лука и абдомена. Полицијски службеници изашли су на лице мјеста, затекли тијело које је било везано, и руке и ноге, руке су биле везане на леђима шпагом и селотејп траком, облијепљена су била и глава и очи – рекао је Слободан Радинковић, начелник ПУ Добој, пише АТВ.

Јасно је, додао је он, да је злочин био данима унапријед осмишљен.

- Кајганићева и Лазаревић су изнајмили ауто и стан на дан у Бањалуци. Ту су оставили њен аутомобил, а у Добој се вратили изнајмљеним. По доласку у Добој, рентали су друго возило. Након што су свој монструозни план спровели у дјело, вратили су се у Бањалуку. Возило које је користила К.А. је још 27. је одвезено на територију града Бањалука да би дан прије убиства заједно отишли у Бањалуку и у једној рент-а-кар агенцији изнајмили једно путничко возило које су довезли у Добој, и истог дана у Добоју од једне рент-а-кар агенцији још једно ауто изнајмили с тим да је њено возило остало у Бањалуци. Такође дан прије су на подручју града Бањалука изнајмили стан на дан да би, по нашим информацијама засад, око један сат ноћи дошли у породичну кућу у Добоју гдје су затекли оштећеног у кревету – додао је Радинковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана