Нови детаљи трагедије у Новом Саду: Мартинини родитељи за све оптужују Лава

ГС
Нови детаљи трагедије у Новом Саду: Мартинини родитељи за све оптужују Лава

Мартина П. С. (23) сахрањена је у Бачком Петровцу и то под дјевојачким презименом, поред своје дјеце, али без супруга Лава.

Лав П. С. (25) и његова супруга Мартина су 1. марта скочили са седамнаестоспратнице у насељу Лиман 2 у Новом Саду, а прије тога су, према првим резултатима истраге, убили своју дјецу дјечаке старе три и једну годину.

Дјеца су отрована у стану у насељу Петроварадин у изнајмљеном стану у којем су живјели са родитељима, највјероватније отровом за коров. Иако још увијек нису готови резултати обдукције, полиција сумња да је брачни пар био у секти, иако то још увијек није званично потврђено.

Породица годинама није била у контакту са Мартином и никада нису прихватили њен избор партнера. Управо зато је и сахрањена под дјевојачким презименом у родном Бачком Петровцу. И поред компликованих односа, њени отац и мајка су кћерку сахранили као да је увијек била уз њих, а поред ње и двојицу њених синова, у присуству око двјеста људи.

Мартинини родитељи трагају за истином и одговором на питање зашто је њихова кћерка коју су прву добили од троје дјеце и пружили јој много љубави и пажње завршила на тако ужасан начин свој млади живот. Не прихватају да је својевољно убила, односно отровала дјецу и убијеђени су да је то све Лавова заслуга. Називају га монструмом који им је дијете одвео у мрак и безнађе.

– Мартинина мајка је ван себе, а отац је тјеши и држи се храбро, али и сам не зна шта ће од туге и срамоте, што су обиљежени трагедијом сопственог дјетета. Они сматрају да је Лав крив за све и да је у ствари он отровао њихове синове, а онда Мартину убиједио да треба да се убије и да тамо негдје буду заједно са дјецом – открила је рођака Мартинине породице.

Лав је сахрањен на Новом гробљу у Београду под презименом Петровић. Док су гробари спуштали његов сандук у раку био је присутан само Лавов дједа који није крио разочарање због живота унука далеко од породице која га није подржавала и држала се далеко од њега, преноси Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана