Нови детаљи крвавог пира под Петрова: Комшију убио с леђа са шест хитаца

Јасмина Салопек
Нови детаљи крвавог пира под Петрова: Комшију убио с леђа са шест хитаца

ПЕТРОВО – Обдукцијом је утврђено да је Радислав Недић (64) из села Какмуж код Петрова, на кога је јуче усмртио први комшија Радомир Радовановић (52), погођен са шест хитаца, потврђено је „Гласу Српске“.

Како сазнајемо, Радовановић је у свог комшију док му је овај био окренут леђима испалио рафал из аутоматске пушке. Несрећни човјек задобио је укупно шест простријелних рана и то у грудном кошу, у предјелу главе и лијеве руке, као и окрзнуће прста лијеве руке.

Радовановић је  у овом крвавом пиру ранио Дражена Дујковића (43) те потом отишао у своје двориште гдје се убио пуцајући себи у главу. Дујковић није животно угрожен.

Мотив овог крвавог злочина је, како је „Глас“ већ објавио, сукоб са комшијама у вези са локалним путем који је наводно прелазио преко његове земље. Како су рекли наши извори, нападач је дошао у двориште Дујковића са којим је имао несугласице.

- Убијени Недић вјероватно и није био мета нападача, али се ту нашао када је Радовановић потегао пушку - рекли су наши извори.

Портал Српскаинфо објавио је да су у том тренутку ту била још двојица комшија, али су они на срећу успјели на вријеме побјећи од Радовановића.

Наш извор рекао је јуче да су несугласице Радовановића са људима које је напао трајале дужи временски период, а живјели су у кућама које су једна уз другу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана