Њемачки медији открили ко је Мирнесин изабраник

Агенције
Њемачки медији открили ко је Мирнесин изабраник

ШТУТГАРТ - Мирнеса С., (42), која у Њемачкој служи трогодишњу затворску казну због крађе 1,25 милиона евра из фирме за превоз новца у којој је радила, изненадила је јавност вијешћу да би се ускоро могла вјенчати.

"Заљубљена сам, заручена и чекам вјенчање. Жељела бих чим прије добити дозволу за вјенчање", рекла је Мирнеса С., кад су је новинари њемачког РТЛ-а прије неколико дана посјетили и питали која јој је новогодишња жеља.

Мирнеса се са својим одабраником још никад није срела. Нису се видјели, али се дописују. Открила је како је и он у затвору због пљачке те ће тамо остати најмање до новембра 2026. године.

"Заручили смо се и већ предали захтјев за вјенчање, али трајаће вјечност да све дозволе буду готове", каже Мирнеса.

Њемачки Билд је отишао и корак даље и открио ко је њен изабраник. Наиме, ради се о Данилу Д. (43) који је пред Регионалним судом у Келну осуђен на 12 година због тешке крађе у Еслингену. Иначе, он је први и започео преписку са Мирнесом, и то писмом у којем јој је дао савјете за живот у затвору. Та преписка је, очигледно, настављена и сада би могла бити окончана браком.

Како преноси Билд, Данило Д. се сматра једним од најопаснијих пљачкаша у Њемачкој и наводно је припадних злогласних Пинк Пантера. Он је 2016. године заједно са саучесником опљачкао комби у Еслингену и украо накит вриједан 594.000 евра. Он би своју казну требао да одслужи новембра, 2026. године, а његова вјереница би најраније мога изаћи јануара, 2025. године.

Вијест о вјенчању Билду је потврдио и Мирнесин адвокат Маркус Околисан (47):

“Да, моја клијенткиња жели што прије да се уда за Д.Д., али нажалост, бирократија овдје и није баш најбржа, па ће добијање дозволе потрајати можда још неколико седмица”, рекао је Околисан за Билд,

На питање зашто им се толико жури кад су обоје у затвору, Мирнеса је казала како им је то једина могућност за сусрете. Мирнеса је открила како је у контакту и с мајком свог заручника. Рекла је како није тражила љубав у затвору, нити још једног криминалца, али се заљубила.

"И ја сам била или постала криминалац, али то ме не чини гором особом. Не бисте требали одмах осуђивати ​​особу само зато што је починила један или више злочина. Особа се може промијенити. Стариш, размишљаш другачије", каже Мирнеса.

Исто је и с њеним заручником. Он такође жели започети нови живот, каже она.

"Само нормалан живот с малом кућом на селу. Остављајући прошлост иза себе. А ту је и планирање породице", открива Мирнеса.

Билд подсјећа да она била у вези са Робертом С,којег је упознала само двије седмице прије него је у октобру прошле године направила спектакуларну милионску крађу. А на ту крађу ју је наговарао управо Роберт који ју је изневјерио након што је опљачкала фирму у којој је радила. Нестао је с новцем, а она се потом одлучила предати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана