Детаљи злочина у Градачцу: Низама се бојала насилника, тукао је због "неукусног" јела

ГС
Foto: ГС/Кликс

ТУЗЛА - И даље се појављују детаљи који су везани за случај који је претходио убиству Низаме Хећимовић, а сада је јавности доступна изјава коју је дала у полицји.

Осим што се позвала на благодет свједочења, она је и даље од суда тражила да се њеном невјенчаном супругу изрекну мјере забране приласка, док се ситуација везано за њихово заједничко дијете не ријеши путем надлежних институција.

Како је познато, Општински суд у Градачцу, одбацио је захтјев полиције за доношење мјере забране приласка Нермину Сулејмановићу ка Низами Хећимовић јер, како је данас образложено, није достављен ниједан доказ.

С друге стране у јавности се појавила изјава Хећимовић коју је дала у полицији у Градачцу.

Како је написано у записнику о изјави, коју је Хећимовић потписала, она се позива на благодет свједочења. Такође она је и даље од суда тражила да се њеном невјенчаном супругу изрекну мјере забране приласка, док се ситуација везано за њихово заједничко дијете не ријеши путем надлежних институција.

"Она је изјавила да се Нермин Сулејмановић жалио на храну да му није укусна те је навела да је након вербалне расправе дошло до физичког напада, гдје је Низама Хећимовић задобила повреде за које се није јавила и затражила медидицнску помоћ", написано је у изјави коју је објавила Истрага.ба.

Хећимовић је такође у наставку казала да жели користити благодети те да не жели давати изјаву о том догађају, односно нападу.

"Ја више не желим да живим с Нермином Сулејмановићем, изашла сам из његове куће са дјететом, а имајући у виду да је Нермин насилна особа, пријетио је позивима да се вратим што прије и да ће ме наћи гдје год се налазим, тако да се ја бојим његовог присуства", закључено је у изјави.

Подсјетимо, Нермин је Низаму протеклог петка брутално претукао, а затим и убио хицем из пиштоља. Све је преносио путем друштвене мреже Инстаграм да би након тога усмртио још двије особе. Три је ранио те је на крају извршио самоубиство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана