Није било покушаја отмице дјетета, не објављивати непровјерене информације

Срна
Није било покушаја отмице дјетета, не објављивати непровјерене информације

ЗВОРНИК - Полиција је утврдила да није било покушаја отмице дјетета у зворничком насељу Улице, а до сада нису потврђени ни наводи пријаве жене из Милића да је непознато лице из возила покушало да слаткишима "намами" њено малољетно дијете, те се наставља даљи рад, саопштено је данас из Полицијске управе Зворник.

Поступајући по оперативним сазнањима да је данас непознато лице из плавог комбија наводно покушало отети дијете у мјесту Улице, полиција је утврдила да покушаја отмице није било.

Полицајци су идентификовали наведено возило и лице чији су иницијали Д.Л. из Зворника које је њиме управљало, те је утврђено да се возило на локацији у мјесту Улице зауставило због пропуштања аутобуса у саобраћају и да није било никаквог контакта возача са дјететом.

Из полиције напомињу да овај догађај нико није пријавио Полицијској управи Зворник.

У саопштењу се наводи да у вези са пријавом жене чији су иницијали С.А. из Милића да је јуче непознато лице из возила покушало да слаткишима "намами" њено малољетно дијете, полицајци до сада нису потврдили наводе ове пријаве, те настављају даљи рад.

Из Полицијске управе Зворник апелују да грађани и медији не шире непровјерене и нетачне информације којима се додатно узнемирава јавност и диже паника.

Припадници ове управе настављају да предузимају све потребне мјере и радње с циљем заштите грађана и одржавања повољног стања безбједности на подручју у надлежности ове управе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана