Нестао Тарик Имамовић: "Посљедње што сам чуо јесте његово убјеђивање са неким момком"

ГС
Нестао Тарик Имамовић: "Посљедње што сам чуо јесте његово убјеђивање са неким момком"

ЗАГРЕБ - Двадесетшестогодишњи Зеничанин Тарик Имамовић нестао је протеклог викенда, према посљедњим подацима на подручју Загреба

Како пише Зеницаблог, његови родитељи отац Един и мајка Ханифа проживљавају тешке тренутке.

– Разговарао сам са Тариком, који је рекао да се налази на аутобуској станици у Загребу. Прије тога је радио на Јадрану, као армирач. Оно што знам је да је посљедња два-три дана имао одређених психичких проблема, те да га је послодавац послао на одмор, кући. Посљедње што сам чуо јесте његово убјеђивање с неким момком, говорили су један другом „Сабур, требаш сабурат” и веза се прекинула. Претходно ми је рекао да ће по њега на станицу доћи неки познаник, друг. Од тад је телефон искључен – казао је његов отац Един.

Према очевим ријечима, послодавац из Хрватске је, након што га је контактирала Тарикова породица, такође пријавио нестанак у Хрватској.

Наводно, рок за пријављивање нестанка у Хрватској је 48 сати, тако да ће формално он бити „тражена особа” тек ноћас или ујутро.

Тарик се, према ријечима породице, упутио у недјељу око 14 сати кући у Зеницу и није им најављивао никакву другу дестинацију, а и чињеница да је више од 48 сати његов мобилни број недоступан, додатно брине породицу.

– Жао ми је кад је већ имао проблема што су га пустили да иде сам, могао сам ја или неко доћи по њега. Ишао сам у полицију у Зеницу и овдје је рок за пријављивање нестанка 24 сата, па сам ишао поново у уторак – каже отац Един.

У Управи полиције МУП-а ЗДК није било евидентирана нестала особа са Тариковим подацима, па је полиција поновно вечерас контактирала Тарикову породицу ради утврђивања свих података и формалне пријаве.

Породица Имамовић моли све оне који имају било какву информацију о особи са фотографије у Хрватској или БиХ да одмах назову најближу полицијску станицу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана