Нестао пакет са "ајфоном", осумњичен радник брзе поште

ГС
Нестао пакет са "ајфоном", осумњичен радник брзе поште

ИСТОЧНО САРАЈЕВО- Полицијској станици Источна Илиџа пријављено је да у пописној документацији фирме за брзи превоз поште недостаје пакет са мобилним телефоном "ајфон 14 про макс" за који је био задужен радник Ф.К. из Сарајева.

У току је документовање кривичног дјела проневјера, након чега ће Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву против овог лица бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу, саопштено је из Полицијске управе у овом граду.

Полицији је пријављено да су лица В.Д. из Власенице и М.М. са Хан Пијеска, приликом санирања пута у мјесту Мало Поље, радном машином оштетили ограду у дужини од 30 метара којом је ограђено приватно имање.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву и у току је документовање кривичног дјела оштећење и одузимање туђе ствари.

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирана су три кривична дјела, јавни ред и мир нарушен је два пута, а догодиле су се четири саобраћајне незгоде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана