Нестао Борица Митровић из Бијељине

Срна
Нестао Борица Митровић из Бијељине

БИЈЕЉИНА- Борица Митровић /36/ из Бијељине нестао је и у току је потрага за њим, а полиција позива грађане да пријеве ако имају било каква корисна сазнања, саопштено је из бијељинске Полицијске управе.

"Полицијска управа Бијељина позива грађане уколико примјете лице са фотографије, или имају било каквих корисних сазнања, да информације пријаве лично најближој Полицијској станици или на бесплатан број телефона 122", саопштено је из ове управе.

Нестанак је пријавила мајка која је навела да је Борица висине око 170 центиметара, тежак око 70 килограма, мршавије грађе, има црне очи, коса му је кратка, црна и има залиске.

"У моменту удаљења од куће, највјероватније, на себи је имао кратку свијетло-плаву јакну, тамне пантолоне и патике", наведено је у саопштењу.

Полицији је јуче око 17.00 часова пријављен нестанак Митровића, настањеног у Улици кнез Иво од Семберије у Бијељини, који се у петак, 24. децембра око 6.00 часова удаљио од куће.

"На основу изјаве мајке, ријеч је о лицу које од 2020. године има
повремених психичких проблема, прича неповезано. Од карактеристика има младеж испод усне на десној страни, као и на глави, односно потиљку, ожиљак од саобраћајне незгоде", навели су из полиције.

Из полиције су нагласили да припадници Полицијске управе Бијељина предузимају све потребне мјере и радње и неопходне провјере како би нестали што прије био пронађен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана