Нестала двојица рибара у Сави, полиција и рониоци претражују ријеку

ГС
Foto: Klix.ba

БРЧКО - Полицијски службеници у Брчко дистрикту, скупа с рониоцима, интензивно трагају за двојицом рибара који су нестали у суботу, потврђено је за портал Кликс.

Полицији Брчко дистрикта јуче је пријављен нестанак двојице рибара који су дан раније пецали у ријеци Сави, а досадашње активности нису резултирале њиховим проналаском.

"Полицији Брчко дистрикта БиХ јуче у 11:20 сати једна особа је пријавила да је њен брат П.Р. заједно са својим пријатељем С.Н. претходног дана око 14 сати отишао на пецање на ријеку Саву, да су користили чамац и да се до тренутка пријаве нису вратили кући, а да је аутомобил од П.Р. пронађен у близини обале ријеке Саве недалеко од кружног тока Гредице", рекао је портпарол брчанске полиције Џевида Хукићевић.

Одмах након пријаве о догађају је упозната Гранична полиција, а полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта су предузели све мјере и радње из своје надлежности на проналаску несталих особа.

"Потрага је настављена и данас, а проводе је Полиција Брчко дистрикта и спасилачко-ронилачки клуб Немо. Кориштен је сонар, рониоци су вршили претрагу, али за сада без резултата", навела је Хукићевић.

Потрага за несталим особама ће бити настављена сутра.

Брчко рибари нестанак потрага

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана