Стравична несрећа у Дервенти: "Аудијем" покосио пјешака и побјегао

Ј.Са.
Стравична несрећа у Дервенти: "Аудијем" покосио пјешака и побјегао

ДЕРВЕНТА – Пјешак С. М. (62) из Дервенте погинуо је у саобраћајној несрећи када га је возилом "ауди" ударио прњаворчанин Данијел Ж. (42), који је потом побјегао са мјеста несреће, сазнаје "Глас Српске".

Према незваничним информацијама, полиција је осумњиченог пронашла јутрос око пет часова уз помоћ снимака видео-надзора и у сарадњи са Полицијском станицом Прњавор.

Како сазнајемо, пјешак је преминуо на лицу мјеста, а пронашао га је случајни пролазник који је обавијестио полицију.

Из Полицијске управе Добој саопштили су, наводећи иницијале, да је осумњичеи ухапшен због сумње да је починило кривично дјело угрожавање јавног саобраћаја.

-У мјесту Луг код Дервенте у понедјељак је дошло до саобраћајне несреће у којој је учествовало непознато лице са непознатим возилом које се удаљило са мјеста саобраћајне незгоде и пјешак лице иницијала С. М. са подручја града Дервента који је том приликом смртно страдао – саопштили су из полиције.

Додали су да је радом на терену полиција идентификовала и ухапсила Д. Ж. због сумње да је побјегао са мјеста саобраћајне незгоде.

-Увиђај су обавили полицијски службеници Полицијске станице Дервента, а истим је руководио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој. Након комплетирања и документовања предмета против лица иницијала Д. Ж. Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу – навели су из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана