Неовлаштено приређивање игара на срећу у Власеници и Пелагићеву

Г.С.
Неовлаштено приређивање игара на срећу у Власеници и Пелагићеву

Инспектори Одјељења за инспекцијски надзор Републичке управе за игре на срећу открили су неовлаштено приређивање ових игара на подручју Власенице и Пелагићева, због чега ће против одговорних лица бити предузете законске мјере.

Неовлаштено приређивање кладионичарских и електронских игара на срећу утврђено је јуче у спортској кладионици "Балкан бет спорт" у општини Власеница, а инспектори Републичке управе за игре на срећу су предмете који су служили за извршење прекршаја привремено одузели.

Против лица која су илегално приредила игре на срећу биће предузете мјере прописане Законом о играма на срећу, саопштено је данас из Републичке управе за игре на срећу.

Инспектори су истог дана утврдили и илегално приређивање електронских игара на срећу, као и неовлаштено држање аутомата за игре на срећу, у кафе бару "Окто лаб" у општини Пелагићево, од физичког лица чији су иницијали Ж.Б.

Опрема која је служила за извршење прекршаја привремено је одузета, а против лица Ж.Б. биће предузете мјере прописане Законом о играма на срећу.

Инспектори Републичке управе за игре на срећу ће и у наредном периоду наставити интензивно спровођење инспекцијских надзора с циљем откривања прекршаја из те области.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана