Неовлашћено снимали разговор и објавили га на "Фејсбуку" да би компромитовали полицију

Небојша Томашевић
Неовлашћено снимали разговор и објавили га на "Фејсбуку" да би компромитовали полицију

ГРАДИШКА - Младен Д. (27), Драган С. (20) и Срђан Б. (28) из Градишке пријављени су тужилаштву због сумње да су неовлаштено снимали разговор о полицији са једном особом те га објавили на друштвеној мрежи „Фејсбук“, потврђено је "Гласу Српске".

Како незванично сазнајемо, све је организовао Младен Д. који је наговорио Драгана С. и Срђана Б. да сниме разговор с једном особом у којем ће се причати о лошем раду полиције. Циљ свега је био да се компромитују полицајци.

Из Полицијске управе Градишка, наводећи иницијале, саопштено је да је против поменуте тројице поднесен извјештај Окружном јавном тужилаштву Бањалука који их терети за неовлашћено прислушкивање и тонско снимање.

- Лица М.Д. Д.С. и С.Б. теретимо да су почетком априла 2022. године, неовлаштено снимили треће лице без његовог знања и пристанка и наведени снимак објавили на друштвеној мрежи „Фејсбук“ на страници портала за објаву новости. То је урађено у циљу компромитовања  више полицијских службеника Полицијске управе Градишка - наводи се у саопштењу ПУ Градишка.

Додаје се да се  под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука наставља рад на идентификацији и других лица која су учествовала у извршењу предметног кривицног дјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана