"Недужну је убио пред кућом": Комшиница о кобној ноћи у Градачцу

GS
"Недужну је убио пред кућом": Комшиница о кобној ноћи у Градачцу

ГРАДАЧАЦ - Мјештане градачачког насеља Пожарике узнемирило је брутално убиство комшинице Хазиме Х. које је синоћ починио 33-годишњи М.С.

Стотињак метара од мјеста злочина живи Дервиша Мујчиновић, која је полицији помогла у идентификовању жртве.

Каже да је њена комшиница недужна убијена.

И даље у стању шока, Мујчиновић у разговору за Клиx.ба прича да је на мјесту догађаја затекла стравичан призор због којег нема мира, а жртву убице је препознала по одјећи.

"Хазиму сам препознала по панталонама и мајици које је имала на себи, али сам веома брзо главу окренула јер нисам могла гледати тај велики ужас. За веома кратко вријеме дошао је њен супруг Мујо, кћерке, син и комшије. Чула се вриска, а ја сам испред куће била до три сата ујутро, односно до онога тренутка када су Хазиму одвезли", прича Мујчиновић.

Хазима и Дервиша су се познавале, а саговорница за своју комшиницу каже да је била добра и поштена особа, која је недужна страдала.

"Она тог момка није ни познавала. Од њене куће до мјеста убиства нема ни 150 метара. Јадна да је знала да ће ту њен живот бити завршен вјероватно не би ни кренула у шетњу. Са њом је углавном шетао унук, али га синоћ није било јер је отишао на Шљиварево. Како је њу тај момак убио, шта се све дешавало, нико не зна. Осим Алаха и убице", додаје Мујчиновић.

Наставља да су мјештани веома забринути.

"Много смо се препали, посебно јер се десило 100 метара од наших кућа. Сви се бојимо и не знамо шта да радимо. Потражит ћемо помоћ јер сада ниси слободан ходати путем, већ мораш пазити да ли ће те неко напасти, ударити у леђа или главу. Све ово нас је потресло", ријечи су којима Мујчиновић завршава разговор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана