Навијачи Звезде пријављени тужилаштву због разбојништва над навијачима Жељезничара

Небојша Томашевић
Навијачи Звезде пријављени тужилаштву због разбојништва над навијачима Жељезничара

ДОБОЈ – Против 21 навијача Фудбалског клуба Црвена Звезда поднесен је извјштај добојском Окружном тужилаштву због сумње да су претукли пет навијача ФК Жељезничар из Сарајева које су пресрели на ауто - путу „9 Јануар“ (Бањалука- Добој) те им отели новац, телефон, навијачке шалове и дуксеве, потврђено је „Гласу Српске“.

Из Полицијске управе Добој саопштили су да поменуте терете за кривично дјело разбојништво.

-  Извјештај о извршеном кривичном дјелу поднесен је против  М.К, С.Г, О.К, С.Љ, Ђ.Љ, С.В, М.К, Н.М, и П.Ш, сви са подручја града Приједора и Д.Д, Н.Б, Ђ.В, Н.Н, Р.Д, С.С, С.С, Ј.Ј, Г.Б, М.Г, В.Г. и једног малољетног лица, сви са подручја општине Теслић.  За наведена лица постоји основ сумње да су 18. септембра око 11.30 часова, у мјесту Баре, подручје града Добоја, на искључењу са ауто-пута „9. јануар“ пресрели и зауставили аутомобил у којем су били  Е.К, Р.М. Ф.Ћ, Е.Б. и Б.М, сви са подручја Приједорa те их напали-наводи се у саопштењу.

Додаје се да су пријављене особе од петорке коју су напали  отели спортске торбе у којима су се налазили одјевни предмети, дуксеви, мајице и навијачки шалови једног фудбалског клуба из Сарајева.

- Осим тога од Е.К. су отели новчаник у којем су се налазили лични документи и новац, док су од  Р.М. осумњичени узели  мобилни телефон - наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана