Повријеђени Хазим Мајетић осуђиван због насилничког понашања, мигранти тврде да је сексуално узнемиравао њихову пријатељицу

Ослобођење
Foto: Screenshot

Повријеђени Хазим Мајетић је вишеструки повратник у чињењу кривичних дјела и осуђиван је због насилничког понашања, а та осуда му је избрисана из казнене евиденције 2018. године.

Три особе мароканског поријекла, два мушкарца и једна дјевојка, званично су осумњичени за кривично дјело убиство у покушају. Тренутно се налазе у просторијама МУП-а УСК-а.

Осумњичени су да су у недјељу навече ножем нанијели теже тјелесне повреде Бишћанину Хазиму Мајетићу. Према информацијама Истраге, ухапшени мигранти су казали полицијским истражитељима да је Мајетић сексуално узнемиравао њихову пријатељицу те да је због тога дошло до физичког обрачуна, преноси ''Олобођење''.

Иначе, повријеђени Хазим Мајетић је вишеструки повратник у чињењу кривичних дјела и осуђиван је због насилничког понашања, а та осуда му је избрисана из казнене евиденције 2018. године. Мајетић је, према информацијама Истраге, живио у истој улици гдје су боравили и ухапшени мигранти, тако да полиција сумња да су се познавали одраније.

"Повријеђени Мајетић је криминално активно лице", казали су из МУП-а УСК.

Хазим Мајетић је, наиме, 2010. године хапшен заједно са својом мајком Разијом због сумње да су њих двоје убили, а потом сјекиром искасапили своју комшиницу чији су леш касније бацили у Уну. Његова мајка је осуђена, док је Хазим Мајетић ослобођен с обзиром на то да, као сродник, није могао одговарати за прикривање злочина.

Подсјећамо, припадницима МУП-а УСК-а у недјељу навечер је пријављено да је у Цазинској улици у Бихаћу дошло до физичког обрачуна те да је полиција на мјесту догађаја затекла једну особу са убодном раном у предјелу стомака. Напад се догодио у бихаћком насељу Прекоуње, а према изјавама свједока овога догађаја нападачи су мигранти који бораве у напуштеним кућама у том бихаћком насељу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана