Нападнут начелник општине Братунац Срђан Ранкић

Срна
Нападнут начелник општине Братунац Срђан Ранкић

БРАТУНАЦ - Начелник општине Братунац Срђан Ранкић данас је физички нападнут у једном братуначком кафићу, а полиција је привела нападаче, потврђено је Срни у општинској информативној служби.

Он је задобио лакше повреде и случај пријавио полицији, која је одмах реаговала и привела нападаче.

Из општинске информативне службе су навели да су Ранкићу пришла тројица мушкараца која су га питала “зашто прича да су они лијепили плакате против њега”.

-Када је он одговорио да су то видјели одговорни људи и пренијели му, особа чији су иницијали Н.М. ударила је Ранкића - навели су из општинске информативне службе.

-Два лица истих иницијала Н.М. из Братунца, те Г.С. из Сребренце ухапшена су због сумње да су физички напала начелника општине Братунац Срђана Ранкића- речено је Срни у Полицијској управи Зворник.

Портпарол Управе Данијела Маџаревић рекла је, наводећи иницијале, да Ранкић обратио Полицијској станици у овом мјесту да су га данас физички напала три лица у угоститељском објекту у Братунцу око 11.30 часова.

Маџаревићева је додала да је полиција осумњичена лица ухапсила око 11.50 часова.

Она је рекла да за сада нема информација да ли се нападнуто лице обратило у Дом здравља ради љекарске помоћи, али је истакла да ће сутра о свему овоме имати више информација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана