Пијани возач ударио у рекламну таблу маркета и паркиран “голф”, двије особе завршиле у УКЦ-у

ГС
Пијани возач ударио у рекламну таблу маркета и паркиран “голф”, двије особе завршиле у УКЦ-у

МРКОЊИЋ ГРАД - Пијани возач “аудија” М.К. из Рибника слетио је с пута у мјесту Растока и ударио у рекламну таблу оближње трговине и паркиран “голф”, а том приликом повријеђени су Д.К, који је био испред продавнице, те М.К.

Из Полицијске управе Мркоњић Град саопштено је да се незгода десила синоћ на путу Заблеће-Срнетица у мјесту Растока, општина Рибник.

- У незгоди је лице М.К. из Рибника управљајући аутомобилом „ауди“ изгубило контролу над њим, те ударио у рекламну таблу испред трговачког објекта и паркирани путнички аутомобил марке „голф“.  У овој саобраћајној незгоди тјелесне повреде задобио је возач М.К. и лице Д.К. из Рибника које се налазило испред трговачког објекта - наведено је у саопштењу полиције.

Додали су да је повријеђенима указана медицинска помоћ  у Дому здравља „Доктор Драган Војводић“ у Рибнику,  након чега су упућени на лијечење у Универзитетски клинички центар Републике Српске.

- Полицијски службеници су извршили алкотестирање возача М.К, код којег је утврђено присуство алкохола у организму у количини од 1,51 g/kg. Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Рибник. Рад на документовању саобраћајне незгоде је у току - стоји у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана