Након погибије три члана породице Крстић: Трогодишња дјевојчица отпуштена из болнице

Г.С.
Након погибије три члана породице Крстић: Трогодишња дјевојчица отпуштена из болнице

МОСТАР - Трогодишња Г. К. чији су родитељи Борис (35) и Маријана (34) те брат Роберто (9) Крстић смртно страдали у саобраћајној несрећи која се 24. септембра у вечерњим часовима догодила на магистралној цести М-17 у мјесту Буна-Затон, јужно од Мостара, отпуштена је из Универзитетско клиничке болнице Мостар, потврђено је за „Аваз" из ове установе.

Трагично страдали надомак куће

Подсјетимо, дјевојчица је с повредама опасним по живот била хоспитализована у овој болници, а кобне вечери је била с родитељима и братом у аутомобилу Renault Scenic, којим су се враћали кући у Ортијеш с једнодневног излета.

Нажалост, њена породица је трагично страдала надомак куће, када се у њих, под још неутврђеним околностима, директно забио аутомобил BMW X5, којим је управљао Мате Приморац (46), који је, такође, погинуо.

Он је, како се то до сада износило, непрописно претјецао, али му то у једном тренутку, наводно, није допуштао возач аутомобила Мерцедес Миле Доко (31), с којим је претходно био у једном мостарском ресторану, те је кренула утрка између њих двојице.

Свом силином забио се у Renault Scenic

У кобном тренутку, Приморац је ударио у Мерцедес, као и аутомобил BMW којим је управљао Л. Ш. (22), а на концу се свом силином забио у Renault Scenic у којем су били Крстићи.

Из Тужилаштва ХНК, у којем, заједно с ПУ Мостар, проводе истрагу, у петак су нам казали да чекају резултате бројних вјештачења која су наложена те су напоменули да је ријеч о опсежним активностима, будући да су подузете све неопходне мјере и радње. По окончању истраге, казали су, јавност ће бити обавијештена о свему.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана