На приватној забави у фудбалском клубу полиција затекла 14 људи

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Припадници Полицијске управе Градишка су у просторијама једног фудбалског клуба у мјесту Горњи Подградци затекли 14 лица на приватној забави организованој у супротности са мјерама Републичког штаба за ванредне ситуације у вези са вирусом корона.

О јучерашњем догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је затражио да се лица из Градишке, чији су иницијали Д.Л. и В.Б, испитају на наведене околности, као и да се у редовној процедури достави извјештај за почињено кривично дјело непоступања по здравственим прописима за вријеме епидемије.

Полицијска управа Градишка у саопштењу позива грађане да надлежним службама пријаве неодговорне појединце или групе који својим понашањем могу да угрозе здравље људи.

С циљем заштите здравља људи, те у складу са важећим закључцима Републичког штаба за ванредне ситуације и препорукама Института за јавно здравство, припадници Полицијске управе Градишка ће наставити са спровођењем мјера и радњи из своје надлежности, наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана