На превару узео новац за илегалне уласке у Србију

Срна
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

ЗВОРНИК- Лице чији су иницијсли В.Т. из зворничког насеља Брањево криминалистички је обрађено због сумње да је извршило кривично дјело превара, саопштено је данас из Полицијске управе Зворник.

Лице В.Т. сумњичи се да је 3. октобра од Д.И. из Србије и Ј.Б. из Грузије узело око 1.500 евра и њихова лична документа с намјером да им обезбиједи илегалан прелазак у Србију, а након тога се више није појавило, те је на тај начин извршило кривично дјело превара.

Полицијској станици Козлук је наведеног дана око 11.50 часова пријављено да се на обали Дрине, у мјесту Доњи Шепак код Зворника, налазе два непозната лица.

Полиција је изашла на лице мјеста и пронашла два непозната лица, након чегу су обавили информативни разговор са њима и утврдили околности под којима су остали без докумената.

О наведеном догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, који је наложио да се изврше све потребне радње на комплетирању и документовању предмета и поднесе извјештај за наведено кривично дјело.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана