На граничним прелазима ухапшена лица која потражују судски органи

Срна
На граничним прелазима ухапшена лица која потражују судски органи

САРАЈЕВО - Службеници Јединице граничне полиције Горица ухапсили су лице чији су иницијали Д.В. /22/ за којег је провјерама утврђено да је осумњичен за неовлаштену производњу и стављања у промет опјних дрога.

Гранична полиција је јуче, контролом на изласку из БиХ на граничном прелазу Горица, утврдила да Д.В. потражује Општински суд у Сарајеву и Министарство унутрашњих послова / МУП/ Кантона Сарајево , саопштено је из Граничне полиције БиХ.

У саопштењу се наводи да је ухапшени предат службеницима МУП-а Кантона Сарајево.

На граничном прелазу Градишка, јуче је при уласку у БиХ ухапшено лице чији су иницијали В.С. /48/, за којег је утврђено да га потражује Министарство унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона због тешке крађе.

У саопштењу се наводи да ухапшени, осим држављанства БиХ, има и држављанство Холандије, те да је предат службеницима МУП-а Зеничко-добојског кантона.

Дан раније, у суботу, 11. септембра, на граничном прелазу Шамац ухапшено је лице чији су иницијали Д.П. /43/ након што је установљено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора.

Он је предат Окружном центру судске полиције Бијељина, наводи се у саопштењу.

Тог дана службеници Јединице граничне полиције Вишеград, на граничном прелазу Увац, ухапсили су држављанина Србије чији су иницијали Д.К. /28/ јер је утврђено да је МУП Кантона Сарајево за њим расписао потрагу због угрожавања безбједности.

На прелазу Брод, исти дан ухапшен је и држављанин БиХ чији су иницијали Д.О.Д. /29/, јер је утврђено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана